Zajęcia praktyczne studentów AWF Katowice w obiekcie gastronomicznym – dyskusja o ewolucji usług żywieniowych

06.12.2024 Aktualności
Wpis może zawierać nieaktualne dane.

W dniu 3 grudnia br. studenci II roku studiów magisterskich na kierunku Zarządzanie uczestniczyli w zajęciach praktycznych w ramach przedmiotu "Zarządzanie markowym produktem gastronomicznym". Zajęcia prowadziła dr hab. Agnieszka Górka-Chowaniec, prof. AWF Katowice, która była inicjatorką tej formy współpracy.

Studenci mieli okazję wysłuchać wykładu właściciela jednego z obiektów gastronomicznych, który z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży podzielił się spostrzeżeniami na temat ewolucji usług żywieniowych oraz zmian w preferencjach konsumentów, szczególnie w kontekście kryzysów. Spotkanie sprzyjało twórczej dyskusji, a uczestnicy mieli także możliwość zadawania pytań i wymiany doświadczeń przy "dietetycznym" poczęstunku.

Poniżej fotorelacja z wydarzenia:

restauracja_1.jpeg   restauracja_2.jpeg

restauracja_4.jpeg

Partnerzy

katowice_dla_odmiany.svg2.png3.pngpion-1.jpg
rgblogo-metropolia-pelne-fuksja-1000px.jpg6.png

Ta strona używa cookies
Strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu zapewnienia prawidłowego działania strony oraz prawidłowego działania wtyczek społecznościowych (Facebook), a ponadto w celu umożliwienia działania narzędzi analitycznych (Matomo). Jeżeli wyrażają Państwo zgodę na wszystkie wykorzystywanie plików cookies, prosimy o kliknięcie w przycisk „Akceptuję wszystkie”. Jeżeli chcieliby Państwo zmodyfikować działanie plików cookies, prosimy wybranie, na które pliki cookies wyrażają Państwo zgodę przez zaznaczenie odpowiedniego pola poniżej. Ponadto w razie problemów instrukcje zmiany ustawień dla najpopularniejszych przeglądarek oraz szczegółowe informacje na temat działania plików cookies znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności  
(w części pod nazwą „Pliki cookies”).”

Zapisano
Zapisano